Bitcoinin (BTC) mahdollisuudet lyödä 20 000 dollaria vuoden 2020 loppuun mennessä kasvavat 2%

Bitcoinin mahdollisuus lyödä vähintään 20 000 dollaria vuoden loppuun mennessä on tällä hetkellä 7%
Tämä on 2 prosentin lisäys kesäkuun lopulla todetusta 5 prosentin todennäköisyydestä

Bitcoinin (BTC) todennäköisyys lyödä vähintään 20 000 dollaria vuoden loppuun mennessä on tällä hetkellä 7%. Tämä arvo on 2% korkeampi kuin 5%: n mahdollisuus Bitcoin Pro saavuttaa samanlainen saavutus, joka kirjattiin takaisin kesäkuun lopulla. Skew-tiimi korosti Bitcoinin kasvaneen todennäköisyyttä saavuttaa kaikkien aikojen korkein arvo vuonna 2017 seuraavan twiitin kautta.
Bitcoinin avoin kiinnostus suuriin pörsseihin, kuten Binance, on kasvanut merkittävästi viimeisten 48 tunnin aikana
Bitcoin-härkäajo on vihdoin täällä, kun Paul Tudor Jones totesi pitävänsä BTC: tä vielä enemmän

14% mahdollisuus 20 000 dollariin maaliskuuhun 2021 mennessä ja 18% mahdollisuus kesäkuuhun 2021 mennessä

Skew-analytiikkasivuston vierailu paljastaa, että Bitcoinin todennäköisyys lyödä 20 000 dollaria maaliskuuhun 2021 mennessä kasvaa 14 prosenttiin. Kertoimet kasvavat edelleen 18%: iin, kun 20 000 dollarin osumisaikaa pidennetään kesäkuuhun 2021.
Bitcoin Future’n avoin korko kasvaa edelleen

Toinen korostamisen arvoinen Bitcoin-metriikka on BTC: n avoin kiinnostus Binanceen, joka on kasvanut 150 miljoonalla dollarilla kahdessa päivässä. Glassnoden joukkue sieppasi tämän feat eilen seuraavan twiitin kautta.

Tämä lisäys tapahtuu samalla kun Bitcoin rikkoo $ 12k ja myöhemmät PayPalin uutiset ilmoittavat, että se alkaa tarjota salauspalveluja käyttäjilleen. Lisääntynyt avoin kiinnostus osoittaa, että kryptokauppiaat ovat jälleen innostuneita Bitcoinista sen jälkeen, mikä näytti epävarmalta tulevaisuudelta, johtuen Yhdysvaltain vaalien mahdollisista kielteisistä vaikutuksista marraskuun kolmannella.
Mitä seuraavaksi Bitcoinille salausmarkkinoilla?

Salausmarkkinoiden yleinen mieliala on optimismia, jonka ovat aiheuttaneet mainitut uutiset PayPalista, joka tarjoaa salauspalveluja käyttäjilleen.

Lisäksi legendaarinen makrosijoittaja Paul Tudor Jones kertoi CNBC: n Squawk Boxille, että hän piti nyt Bitcoinia enemmän kuin toukokuussa, kun hän ilmoitti investoinnistaan ​​BTC: hen inflaation suojaamiseksi. Mr. Jones lisäsi, että Bitcoin voisi olla ‚paljon ensimmäisessä pelivuorossaan ja sillä on vielä pitkä matka‘.

Pidän bitcoinista vielä enemmän kuin silloin. Luulen, että olemme ensimmäisessä Bitcoinin sisävuorossa, ja sitä on vielä pitkä matka.

Syy, miksi suosittelin bitcoinia, johtuu siitä, että se oli yksi inflaatiokauppojen valikosta, kuten kulta, kuten TIPS-rikkoutuminen, kuten kupari, kuten pitkä tuottokäyrä, ja tulin siihen tulokseen, että bitcoinista tulee paras inflaatiokauppa.

Hänen sanansa voidaan tulkita tarkoittavan sitä, että Bitcoinin arvon on tarkoitus pitkällä aikavälillä nousta korkeammaksi ottaen huomioon inflaationäkymät. Siksi Bitcoinin Bloombergin toimittama arvio 100 000 dollariin vuoteen 2025 mennessä saattaa tulla suureksi osaksi todellisuutta.