De openbare burger van de consumentenbelangengroep probeert Canadese vaste DMG Blockchain tegen te houden om zijn bitcoin-mijnbouwwerktuigen in het Amerikaanse elektriciteitsnet aan te sluiten.

In een brief gepubliceerde Donderdag, smeekte het zonder winstbejag het Ministerie van de V.S. van Energie (DOE) om, als niet helemaal te verwerpen, het bod van DMG Blockchain in detail te onderzoeken om de elektriciteit van de V.S. naar Canada uit te voeren en bewoog zich om tussenbeide te komen. De directeur van het Energieprogramma van de groep, Tyson Slocum, en de directeur van het Klimaatprogramma, David Arkush, schreven de brief mee.

DMG Blockchain heeft de afgelopen maanden zijn mijncapaciteit voor cryptocurrency op agressieve wijze uitgebreid. Op 27 mei verdrievoudigde de exploitant van het datacenter zijn vloot van ASIC-mijnbouwers door 1000 M30’s toe te voegen. Twee dagen later diende het een aanvraag in voor toestemming om de Amerikaanse elektriciteit uit te voeren en schreef het dat zijn 15 megawatt mijnbouwactiviteit in het komende jaar zal groeien tot 60 megawatt.

De DMG-toepassing is uniek in die zin dat het een meisjesinspanning vertegenwoordigt door een energiehongerige cryptocurrency-mining industrie om elektriciteit in te voeren uit de Verenigde Staten in Canada om te voldoen aan zijn significante machtsvereisten,“ zeiden Slocum en Arkush.

Slocum en Arkush zeiden de machtsnutten in de staat Washington crypto-mijnwerkers voor het zetten van teveel lading op het net hebben verboden. Washington steekt omhoog tegen het huisgebied van DMG van Brits Columbia, en beide plaatsen zijn aantrekkelijk aan crypto mijnwerkers wegens ruime waterkracht.

Zij stelden ook voor dat de toepassing van DMG de federale wetten kan omzeilen die de elektriciteitsuitvoer verbieden die de elektriciteitsvoorziening van de V.S. ondermijnen of aantasten. Voor dit, haalden zij crypto mijnbouw het ,,onthutsende“ energieafval, zijn opwaartse effect op energieprijzen aan, de mogelijkheid dat het zich in lokale pogingen kon mengen om vernieuwbare machtsbronnen en klimaatverandering te introduceren.

De Amerikaanse crypto-mijnwerkers hebben moeite om aan hun eigen energiebehoefte te voldoen,“ zeiden ze.

Ze waarschuwden dat een goedkeuring een „rush“ in buitenlandse cryptocurrency mijnwerkers zou kunnen teweegbrengen die op zoek zijn naar de export van Amerikaanse elektriciteit.

Maar de Canadese crypto-mijnwerkers kopen reeds de elektriciteit van de V.S. hoewel de makelaars van de derdemacht, volgens DMG Blockchain COO Sheldon Bennett. Hij zei zijn 33 acre gemengd gegevenscentrum – het stelt bitcoininstallaties naast traditionele servers in werking – zal het zelfde doen als de de uitvoertoepassing van DMG niet uiteindelijk wordt goedgekeurd.

Bennett zei de brief van de Openbare Burger cryptocurrency mijnbouw demoniseert zonder veel aandacht aan de veel zwaardere elektrolading van andere transactie-geconcentreerde firma’s, zoals PayPal te besteden.

Bovendien, debatteerde hij dat de waakhond het feit negeerde dat de dammen van het Vreedzame Noordwesten meer elektriciteit produceren dan locals denkbaar kunnen gebruiken. Die overdaad is alleen maar groter geworden tijdens COVID-19.

We zijn als kleine druppeltjes in de oceaan vergeleken met de hoeveelheid elektriciteit die er is,“ zei hij.